NAVDIH ZA PRENOVO

17. marec 2020

Naša izkušena ekipa arhitektov vedno poskrbi, da prav v vsakem prostoru najdemo navdih in možnosti za sodoben način življenja!

Na spletu velikokrat najdemo navdihujoče fotografije interierjev in nemalokrat se nam zdi, da je ustvarjanje teh krasnih ambientov znotraj naših prostorov skorajda nemogoče.

A naša izkušena ekipa arhitektov vedno poskrbi, da prav v vsakem prostoru najdemo navdih in možnosti!

Za primer vzemimo dom mladega para v bloku, kjer smo iz stanovanja s klasično zasnovanimi bivalnimi prostori (kot v večini slovenskih večstanovanjskih stavb) naredili popolnoma sodobno zasnovan tloris. In to zgolj s prenovo kuhinje in odstranitvijo nenosilne stene!

Kuhinja in jedilnica nista več strogo ločena prostora, temveč sta prosto povezani in omogočata nemoteno delovanje bivalnih prostorov kot celote. In tako tudi kuhanje postane užitek - otočna zasnova kuhinje namreč omogoča več svobode pri kuhanju, ki kar naenkrat postane bistveni del družabnega življenja! Poteza kuhinje se nadaljuje v jedilnico, ki bivalne prostore poveže v celoto, hkrati pa zagotovi še dovolj prostora za shranjevanje potrebščin.

 

Mlinar & Mlinar razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 (0)1 241 65 20Odpiralni čas:

PON - PET 10 -17ih

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 (0)5 373 47 30Odpiralni čas:

Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru.

 

Pišite nam