To je zgodba o družini.

O družini, ki je od nekdaj neločljivo povezana z rokodelstvom in ustvarjanjem prijetnih prostorov.

Je zgodba o ljubezni do lesa.

 

Mlinar + Mlinar smo proizvodnja pohištva iz Idrije s 60-letno tradicijo. Izdelujemo visokokakovostno pohištvo, prilagojeno posameznemu prostoru – kuhinje po meri, dnevne sobe, spalnice, kopalnice, otroške sobe, garderobe, predsobe in shrambe ter opremo hotelov in poslovnih prostorov in pisarniško pohištvo.

Zgodbo družbe Mlinar + Mlinar je leta 1963 začel nadarjeni mizar Jože Mlinar, ko je v Idriji postavil svojo mizarsko delavnico. Njegove izdelke so odlikovali kakovostna izdelava, občutek za detajle, funkcionalnost in inovativnost. To so štiri glavne značilnosti naših izdelkov.

 

onas1

 

Kakovostna izdelava in zaupanje strank sta omogočila zgodnjo širitev proizvodnje – to je danes delavnica s sodobno tehnološko opremo pod okriljem sina Erika in družine. Naše delo temelji na sodobni proizvodnji, oplemeniteni z obrtno tradicijo.​

Podjetje je že 55 let v družinski lasti – vodstvo je po študiju arhitekture in delu v uspešnih slovenskih podjetjih prevzel sin Erik in s pridobljenim znanjem in izkušnjami nadgradil družinsko tradicijo. Skupaj z ženo Valentino in ob pomoči hčera Špele in Mojce spremlja sodobne trende v oblikovanju in proizvodnji z željo po nenehnem napredku.

​Celotno ekipo podjetja druži skupni cilj – iskanje kakovostnih in domiselnih rešitev, ki ustrezajo uporabnikovim željam in potrebam, ter nenehno razmišljanje o prihodnosti.

Oblikujemo prostore, ki so vam pisani na kožo. Prostore, kamor se vračate z veseljem in kjer ste si ustvarili svoj dom.

 

Ustvarjeno za veselje. Izdelano, da traja.

Mlinar & Mlinar razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 1 241 65 20

GSM: + 386 51 424 499Odpiralni čas:

PON - PET 10 -17ih

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 5 373 47 30Odpiralni čas:

Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru.

 

Pišite nam