Skupaj v Mlinarjevi kuhinji - Loški Potok

22. februar 2018

Na neko hladno januarsko nedeljo smo se odpravili v Loški Potok. Tam smo obiskali družino, ki z veseljem uporablja svojo novo Mlinarjevo kuhinjo.

 

Pogosto slišimo, da je poglavitna kvaliteta kuhinje njena funkcionalnost. To je trditev, s katero se ne moram strinjati v celoti, saj je zame glavna kvaliteta domačega prostora tudi njegov ambient. Pa tudi, kuhinja že dolgo ni le tekoči trak za pripravo hrane, danes je to prostor druženja in srečevanja, nekašno srce sodobnega doma. Funkcija in priročnost naj bosta tako vgrajeni, subtilni kvaliteti, ki sta prikrojeni prostoru in omogočata nemoteno delovanje. V ospredje naj stopijo materiali, ki kuhinjo gradijo, razčlenijo ali pa povežejo, oplemenitijo in poudarijo.  

Iskreno se lahko zahvalim Mlinar + Mlinar, saj so mi, če se postavim v vlogo slikarja, priskrbeli brezhibni štafelaj in platno na katerega sem lahko naslikal svojo vizijo prostora.  

​- Ambrož, soavtor in zadovoljni uporabnik kuhinje v Loškem Potoku  

 

Naše kuhinje in ostalo pohištvo so narejene za vsakega kupca posebej. S celostno servisno storitvijo dosegamo visoko raven kakovosti naših produktov – od začetne zamisli, kako naj bi bil bivalni prostor opremljen, do končne uresničitve. Zato smo vedno zelo veseli, ko nas naše zadovoljne stranke povabijo v svoje domove in s ponosom pokažejo njihovo "Mlinarjevo kuhinjo''.

Tako smo se na neko hladno januarsko nedeljo odpravili v Loški Potok. Tam smo obiskali družino, ki z veseljem uporablja svojo novo kuhinjo. S štirimi fanti jim doma ni nikoli dolgčas, pa tudi obiskov imajo vedno polno. Zato so se odločili za kuhinjo z otokom, ki je hkrati miza in velika delovna površina. Tam se zdaj dogajajo vsa družinska srečanja, tam se pogovarjajo, se družijo.

In zdaj, ko družina postaja vedno večja, je to prostor, ki je postal srce njihovega doma.


Kuhinja je plod sodelovanja med naročnikom, našim podjetjem in mladim arhitektom Ambrožem (elementarna). Analogne fotografije so delo darkroomreport.

Po uradnem delu fotografiranja smo uživali ob dobri hrani in super družbi.
Veseli smo, da je končana kuhinja tako lepo zaživela in da smo bili lahko tudi mi delček zgodbe, ki se piše v novi kuhinji. 

 

Mlinar & Mlinar razstavni salon

Župančičeva 18, 1000 Ljubljana

Slovenija

tel: +386 1 241 65 20

GSM: + 386 51 424 499



Odpiralni čas:

PON - PET 10 -17ih

Ob sobotah in zunaj delovnika smo vam na voljo po predhodnem dogovoru.

Mlinar pohištvo d.o.o.

Vojkova 25, 5280 Idrija

Slovenija

tel: +386 5 373 47 30



Odpiralni čas:

Na voljo smo vam po predhodnem dogovoru.

 

Pišite nam